“Dader Noorse moordpartij aanhanger van PVV van Geert Wilders”


MIDDELBURG – Direct na de twee Noorse aanslagen afgelopen vrijdag ziijn de Zeeuwen massaal gaan twitteren over dit verschrikkelijke drama waarbij velen om het leven zijn gekomen. Inmiddels is bekend gemaakt dat de dader sympathie voor de PVV van Geert Wilders zou hebben!

Uiteraard hebben ook onze premier en koningin hun medeleven betuigd. Politici verdringen zich om hun woordje te doen. PVV-leider Geert Wilders heeft zaterdagochtend vroeg een reactie via Twitter gegeven: “Vreselijke aanslag in Oslo, zoveel onschuldige slachtoffers van gewelddadige, zieke geest. PVV rouwt mee met nabestaanden en Noorse volk.”

Dader aanhanger van Wilders!

De man die gisteren op een politieke bijeenkomst op een Noors eiland tachtig mensen doodschoot, zou aanhanger van de PVV van Wilders zijn. Volgens een Zweedse nieuwssite vindt Anders Behring Breivik (32) dat de media niet kritisch genoeg staan tegenover de islam. “Politiek gaat tegenwoordig niet meer over socialisme tegenover kapitalisme, maar over nationalisme tegenover internationalisme. De PVV van Wilders is de ‘enige echte partij voor conservatieven”, stelt hij. Het is onduidelijk of Wilders zaterdagochtend op het moment dat hij over deze gruwelijke zaak twitterde, al wist dat de dader een vermeende fan van hem en zijn gedachtegoed is!

Lees ook:Wilders over Noorse massamoordenaar: “Niet verantwoordelijk voor verknipte idioot”!
Lees ook:Wilders: Cohen slaat politiek slaatje uit Noorse massamoord!
Lees ook:Wilders tuigdorp slaat niet op Arnemuiden! (UPDATE)
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Uitspraak Wilders proces

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on ““Dader Noorse moordpartij aanhanger van PVV van Geert Wilders”

 1. N. Dijke

  Eerder wisten PVV-ers altijd precies te vertellen dat iemand moordde vanwege diens ‘achterlijke ideologie’. En ‘de kogel kwam van links’…En nu…?

    /   Reply  / 
 2. frank bikker

  Overal heb je kennelijk idioten hr. Wilders!

    /   Reply  / 
  1. frank bikker

   Toevoeging en hr.Wilders en zijn kiezers!. U maakt de voedingsbodem voor dergelijk soort misbaksels.

     /   Reply  / 
 3. Jules Vismale

  Laten we alsjeblieft hopen dat alle PVV- en Wilders-hatende personen in Nederland (onverschillig of ze nou autochtoon of allochtoon zijn) niet werkelijk denken dat die moordenaar uit Noorwegen een aanhanger was van Wilders! Het was een blanke kerel die echter géén moslims, allochtonen of gelovigen vermoordde maar gewone autochtoonse Noren! Adolf Hitler zag de Noren eens als een overwegend arisch ras maar in dat Scandinavische land zijn tijdens WO II meer joden vermoord dan in de overige noordelijke landen! Noorwegen verloor bijna 1000 joden, Denemarken minder dan 100 joden, Finland minder dan 10 joden en Zweden (dat “neutraal” was) niet één jood! Wie daarbij durft te beweren dat Wilders verantwoordelijk is voor die tientallen doden daar in Oslo en op dat eilandje kan net zo goed beweren dat de inwoners van Düsseldorf in 1930 zo zaten te juichen toen de bloeddorstige psychopaat Peter Kürten (de “Düsseldorfse Vampier”) tijdens zijn aanhouding en proces toegaf dat hij in het verleden ook 80 mensen had vermoord waaronder zelfs een zigeunermeisje! Vooral om die laatstgenoemde moord had Hitler vast en zeker de wrede Kürten (die géén nazi, communist of moslimextremist was maar wel een fabrieksarbeider en lid van de vakbond) erg bewonderd! Niettemin liet Hitler in de jaren ’30 ooit een man en een vrouw oppakken die een taxichauffeur hadden beroofd en vermoord en beiden werden daarna onthoofd onder de guillotine, iets wat in 1931 al was gebeurd met Kürten en in 1934 met Marinus van der Lubbe! Maar dat gaat vast niet gebeuren met die moordenaar Anders Behring Breivik die een gruwelijke hekel had aan de multiculturele samenleving!

    /   Reply  / 
 4. John Joosten

  Wilders is het *****gezwel in de maatschappij waar onzalige geesten zoals die Noorse idioot zich aan optrekken. Begrijpen jullie dan niet dat het geschreven en gesproken woord op de simpelen van geest een impact kan hebben gelijk die van een * ******? Deze simpelen van geest, veelal kaalhoofdig als ware een spiegel van de leegten in hun hoofden bezitten geen enkel intellectueel referentievlak behalve dat van hun eigen miserabele existentie!

    /   Reply  / 
 5. Erik

  Inmiddels is reeds bekend dat Anders Behring Breivik zelfs zo ver is gegaan een soort fitna 2 gemaakt te zelfs zijn geschreven manifest komt angstig genoeg overeen met het partijprogram van Wilders zijn PVV
  Mensen alsjeblieft wordt wakker, het zijn de opstokers als Wilders en zijn PVV welke verantwoordelijk zijn voor dit drama zo’n gek is slechts het instrument. Natuurlijk wast Wilders nu zijn handen in bebloede onschuld.
  Namens de nabestaande van ongeveer 90 jonge mensen / kinderen. Bedankt meneer Wilders, bedankt PVV.

    /   Reply  / 
 6. Dave

  Typisch Europa… als je niet links bent ben je fout…

  ik kom net uit Egypte… Ik heb vrienden daar en hier ook..

  Ze snappen waarom wij gestoord worden van de meeste marokkanen hier. Hun worden gestoord van de meeste Russen (werd ik ook)

  als daar iemand komt die zegt van stop de Russen gaat de meerderheid zeker stemmen

  Maar die noorse kereltje is een gevaarlijke terrorist

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>