Johnny Hoogerland schnabbelt nu al!


YERSEKE- Onze populaire wielerzeeuw Johhny Hoogerland uit Yerseke moet zich nog twee dagen in het zweet fietsen tijdens zijn eerste Tour de France, maar in Zeeland is hij alvast begonnen met schnabbelen. Hij laat zich gebruiken voor reclamedoeleinden!

Gratis meewerken aan een actie voor het goede doel is taboe, maar zijn gezicht is wel te zien in de nieuwste folder van supermarkt Agrimarkt met de roots in de regio Bevelanden, waar ook Hoogerlands wiegje op fietswielen stond. “Agrimarkt feliciteert Johnny Hoogerland! Luctor et emergo!”, staat er in het reclameblaadje te lezen. Daarnaast staat Hoogerlands foto afgedrukt. Dus: KASSA! Bij de afbeeldingen van onder andere de jenever, vieux, hotshot en dopshot staat nog een wielrenner in de bolletjestrui afgedrukt. Alsof dat goed samen gaat !?! Hoogerland heeft deze Tour tot twee keer toe in de bolletjestrui (leider bergklassement) gereden en is door een televisiewagen in een hek met prikkeldraad gereden. Dat leverde hem 33 hechtingen en eeuwige roem op. Hoogerland is toch doorgegaan. Voor hem is er woensdag in Yerseke een huldiging! De Tour finisht zondag, daarna gaat Hoogerland de zogenoemde kermiskoersen rijden waar hij flink geld kan verdienen. Het zal u niet verbazen: Hoogerland is een veelgevraagde deelnemer aan deze rondjes om de kerk!

Lees ook:Johnny Hoogerland is zijn bolletjestrui kwijt!
Lees ook:Johnny Hoogerland wil vandaag de bolletjestrui terugpakken! UPDATE!
Lees ook:Johnny Hoogerland flikt het weer: Bolletjestrui is voor Yerseke!
Lees ook:Huldiging Johnny Hoogerland in Yerseke
Lees ook:Bolletjestrui tijdens Tour-debuut voor Johnny Hoogerland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>