Belgische oplichters in de cel!


BRESKENS – In een woning in Cadzand-Bad zijn zaterdagmorgen twee Belgische oplichters aangehouden. Het zijn twee mannen van 43- en 45 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Tijdens onderzoek werden een camper en twee personenauto’s in beslaggenomen. In één van de auto’s lagen gestolen Belgische kentekenplaten. Met de aanhouding van het tweetal worden in één keer een aantal oplichtingszaken in België opgelost. Eerder vorige week werd in Cadzand-Bad ook al een soortgelijke Belgische camper in beslaggenomen. Ook deze camper was in België onderdeel van een oplichtingszaak. Beide zaken hebben verband met elkaar en kunnen aan de praktijken van dit duo worden toegeschreven. Het gedrag van dit tweetal viel op bij buurtbewoners die de politie waarschuwden. Al vrij snel werd duidelijk dat er rondom de woning ongeoorloofde praktijken afspeelden en werd een onderzoek ingesteld. Tijdens dit onderzoek werd goed samengewerkt met de politie in Belgié wat uiteindelijk resulteerde in de aanhoudingen. Het duo is ingesloten in afwachting van hun overbrenging/uitlevering aan België. Justitie zal bepalen wat er met de in beslaggenomen voertuigen en kentekenplaten gaat gebeuren.

Lees ook:Gestolen kentekenplaten!
Lees ook:Politieauto uit de bocht!
Lees ook:Ramkraak Koewachtse winkel!
Lees ook:Inbrekers betrapt!
Lees ook:Crimineel tanken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>