Win een strandlaken!


MIDDELBURG – Win een uniek strandlaken en maak kans op een zomerarrangement. Met de openbaar vervoercampagne van de Provincie Zeeland ”De goede kant op!” kunt u nu wel heel opvallend naar het strand. Beantwoord de prijsvraag en win een uniek strandlaken in één van de campagnekleuren en maak kans op een spetterend zomerarrangement voor het hele gezin naar Deltapark Neeltje Jans.

Prijsvraag

Wilt u kans maken op één van de vijftig exclusieve strandlakens? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Met welke buslijn reist u vanaf Middelburg naar Deltapark Neeltje Jans? Het antwoord op deze vraag is onder andere te vinden op www.degoedekantop.nl.


Zo doe je mee

Stuur uw antwoord voor 15 augustus in via de website www.degoedekantop.nl of via de post: Provincie Zeeland, t.a.v. De goede kant op, postbus 6001, 4330 LA Middelburg. Onder de goede inzendingen worden vijftig strandlakens verloot. De winnaars van deze strandlakens maken kans op een zomerarrangement voor vijf personen. Prijswinnaars ontvangen eind augustus bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De goede kant op

Het Provinciaal bestuur is verantwoordelijk voor de inrichting van het Zeeuwse busvervoer. Om het openbaar vervoer binnen de Provincie te verbeteren wordt er momenteel een groot aantal projecten uitgevoerd. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Regiotaxi Oosterschelderegio, OV-ambassadeurs en gratis OV voor 65+ in Zeeuws-Vlaanderen. Informatie over alle projecten waaraan de Provincie werkt voor een beter openbaar vervoer is te vinden op www.degoedekantop.nl.

Lees ook:Zeeuwse vervoerders starten ZomerFotoFestijn!
Lees ook:Ongeval met veel schade!
Lees ook:Win vip-kaarten Tour-finish!
Lees ook:Terugblik op succesvolle Grand Départ en finish in Zeeland!
Lees ook:Ambulancepersoneel gedropt in bungalowpark

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win een strandlaken!

  1. Antonina Pietrosanti

    Lijn 133

      /   Reply  / 
  2. Diana smid

    Lijn nummer 133

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>