Kussende wielrenner heeft weer trek…


WILHELMINADORP – Net voordat de saaiheid begint toe te slaan zorgt onze eigen kussende wielrenner weer voor leven in de brouwerij. De warmlippige sportman heeft zich donderdag laten zien op het moment dat hij van Goes naar Wilhelminadorp sprinte.

Nee hij droeg geen bolletjestrui en had evenmin 33 hechtingen in zijn sportlijf, maar is in Zeeland bijna even bekend als Johnny Hoogerland. Hoewel de viezerik berucht is en onze Hoogerland beroemd. De politie wil dat de dames die worden lastig gevallen door de kussende wielrenner de smeerpijp op de foto zetten.

Lees ook:Politie plat gebeld om loktravestiet tegen kussende wielrenner!
Lees ook:Johnny Hoogerland behoudt bolletjestrui!
Lees ook:Johnny Hoogerland: Ik ben bang dat ik vandaag in de Tour de finish niet haal!
Lees ook:Hoog in de Alpen rijdt…Johnny Hoogerland!
Lees ook:Johnny Hoogerland schnabbelt nu al!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kussende wielrenner heeft weer trek…

 1. Ewout

  Je voelt op je klompen aan dat dit een verzonnen lulverhaal is door de media verzonnen, oh wat leuk zeg, wordt wel kotsvervelend..
  Wat ik wel zeker weet is dat deze kussende wielrenner helemaal niet bestaat ……
  Wat ik wel eens zou willen weten wie die potentiele slachtoffers nu eigenlijk zijn, zouden zij allemaal hun naam bekend willen maken en zich durven uitspreken??
  Zielig stelletje leuk he lekker zieken, wat hebben jullie nog in de koker, misschien nog een andere hype van mensen tegenover elkaar uitspelen, je ziet met eigen ogen dat deze “maatschappij” hartstikke ziek is, daar heb je niet veel verstand voor nodig, maar ja angst regeert in de mensen en de media weten dat, dat zijn de aanjagers, je zult je geld daar maar mee willen verdienen, um zum kotsen……….
  En je moet zo nu en dan wel met iets nieuws komen op den duur, want je kan de mensen niet jaren voor de gek blijven houden over in dit voorbeeld die wielrenner, want als je hem steeds niet grijpt valt het natuurlijk wel op, of mag hij volgend jaar nog zijn rondjes rijden tsja de mensen zijn niet allemaal gek , nou ja wel heeeel veel mensen zijn hartstikke stom..hartstikke stom..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>