Italiano Circus Iarz in Scharendijke en Burgh-Haamstede


SCHARENDIJKE/ BURGH-HAAMSTEDE – Italiano Circus Iarz presenteert een wervelende soms klassieke circusshow aan de Rampweg in Scharendijke en aan de Kraaijensteinweg in Burgh-Haamstede.

Het gaat om een circusshow met acrobaten, jongleurs, clownerie en veel dieren. De bezoekers zien een indrukwekkende vrijheidsdressuur van prachtige paarden, uitgevoerd door Emiliano Jarz. De voorstellingen in Scharendijke vinden plaats tot en met zaterdag 30 juli om 16.30 en 20.00 uur en op zondag 31 juli om 16.30 uur en in Burgh-Haamstede van woensdag 3 augustus tot en met zaterdag 6 augustus om 16.30 en 20.00 uur en op zondag 7 augustus om 16.30 uur. Tegen inlevering van een reductiebon (gratis verkrijgbaar bij winkeliers in Burgh-Haamstede en Scharendijke), is de middagvoorstelling vanaf 15 euro per volwassene en 10 euro per kind en de avondvoorstelling 10 euro.

Lees ook:Circus Renz International blijft nog in Zeeland!
Lees ook:Circus Renz International in Cadzand-Bad!
Lees ook:Speelschema circussen Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:Hulst ontvangt Circus Italiano Iarz
Lees ook:Circus Renz Berlin te gast in Vrouwenpolder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>