Hoogerlands bolletjesfiets gaat naar de bollenstreek!


YERSEKE- Hoe passend: De bolletjesfiets van onze eigen wielrenvedette Johnny Hoogerland uit Yerseke gaat naar de bollenstreek! De net zo beroemde tweewieler als zijn Zeeuwse berijder is per opbod verkocht en gaat (die fiets dus) voor 5.600,- naar Arjan Teeuwen uit De Zilk. Die maakt er zijn Pa Ben blij mee.

Ben heeft de fiets dinsdagavond overhandigd gekregen van Hoogerland na het criterium van Surhuisterveen. De opbrengst van de bolletjesfiets gaat naar Tour for Life, een internationale wielertocht ten bate van Artsen zonder Grenzen!

Lees ook:Johnny Hoogerland valt 2x tijdens Tour de France!
Lees ook:Johnny Hoogerland heeft zijn 3e Tour de France erop zitten!
Lees ook:Johnny Hoogerland valt weer in Tour de France!
Lees ook:Johnny Hoogerland heeft nog steeds last van val Tour de France!
Lees ook:Johnny Hoogerland oppermachtig in Chaam & Yerseke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>