Zeeland zat of zat van Zeeland?


MIDDELBURG – Mocht u ons prachtige Zeeland nog niet zat zijn, dan even een paar (vakantie)tips hoe je zat wordt van Zeeland. Dankzij de vier zilte Zeeuwse zaligheden:

Zeeuwwier wodka 38%
In samenwerking met de Wierderij (beter bekend als de Zeeboerderij) is deze wodka opgezet met Zeeuws wier, geteeld in de Oosterschelde bij de Schelphoek op Schouwen-Duiveland. Gelagerd op Zeeuws wier in de fles

Mosselwodka 38%
Wodka verrijkt met het zilte aroma van de Zeeuwse mossel. Heerlijk bij de mosselmaaltijd, gesierd met een mosselschelp in de fles.

Zeekraal wodka 38%
Wodka gelagerd op zeekraal in de fles. Een frisse combinatie.

Oesterwodka 38%
Wodka verrijkt met het zilte aroma van de Zeeuwse oester. Fantastisch te combineren met kreeft, en schelpdieren.

Mij is verteld dat veel Zeeuwen en toeristen zich eraan wagen. Vooral in Zeeuws-Vlaanderen worden de glazen graag gevuld met deze typisch Zeeuwse drankjes. Menigeen Zeeuwse zeebonk gaat hierdoor achterstevoren waggelen! Informatie: www.kampendestillateurs.nl

Lees ook:Nieuw streekproduct: Zeeuwse inktvis
Lees ook:ZeeuwseCultuur….(8): Zeeuwse Babbelaar!
Lees ook:Zilte zaligheden op World Food Festival in Rotterdam!
Lees ook:Groeten uit mooi Zeeland!
Lees ook:Parel in oester!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>