Timmerfabriek Vlissingen toneel voor woonbeurs…


VLISSINGEN – Onder de naam ‘Werelds Wonen Walcheren’ vindt van 23 tot en met 25 september de woonbeurs Walcheren plaats in de Timmerfabriek in Vlissingen. Op de woonbeurs is het woningaanbod van Walcheren te vinden, maar ook de nieuwste woontrends en alle dienstverlening rondom het kopen en inrichten van een eigen huis. ‘Werelds Wonen Walcheren’ richt zich op inwoners van Walcheren en omstreken.

Alles rondom wonen

De onlangs gerestaureerde Timmerfabriek op het Scheldeterrein in Vlissingen is de stijlvolle locatie van ‘Werelds Wonen Walcheren’. Op ruim 1.500 vierkante meter vindt de bezoeker veel over koop- en huurwoningen, nieuwbouwprojecten en tweede woningen op Walcheren. Op het gebied van woninginrichting is een breed aanbod te vinden van moderne en klassieke meubels, woonaccessoires, vloeren en stoffering. Ook de dienstverlening rondom wonen is aanwezig onder andere op het gebied van duurzame energie, media en inrichtingsadviezen.

Sfeer en beleving

De organisatoren willen er vooral een sfeervolle beurs van maken waar voor iedereen iets te beleven valt. Organisator Rob Scharff: “We willen de bezoekers vooral inspiratie geven, of men nu op zoek is naar een andere woning, een nieuwe lamp of de laatste snufjes op doe-het-zelf gebied.”

Informatie

‘Werelds Wonen Walcheren’ vindt plaats in de Timmerfabriek, Koningsweg te Vlissingen, van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september. Openingstijden: Alle dagen van 11.00 uur – 17.00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis. Voor jonge kinderen is er een speelgelegenheid. Bron: Gemeente Vlissingen.

Lees ook:Vlissingse woonbeurs
Lees ook:Hulst present op bouw- en woonbeurs Zeeland!
Lees ook:Promofilm Scheldekwartier
Lees ook:Woonbeurs!
Lees ook:Rondleidingen Scheldekwartier

1 Reacties // Reageer

One thought on “Timmerfabriek Vlissingen toneel voor woonbeurs…

  1. Erwin

    Leuk, jammer dat ik deze beurs gemist heb, volgend jaar weer?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>