Na TBS nu ook TBC in Middelburgse bajes Torentijd!


MIDDELBURG – TBS is al lange tijd een succesnummer in de Middelburgse bajes Torentijd. Als je het echt te bont maakt mag je lang, heel lang ter Beschikking van de Regering. Maar de variant TBC kennen ze amper in bajesbegrippen. Toch heeft een bajesklant sinds kort tuberculose!

Hij was al een tijdje ziek en misselijk en moest naar het ziekenhuis. Daar is de TBC ontdekt. Vervolgens is de zieke boef overgebracht naar het gevangenis ziekenhuis in Scheveningen. Bewakers en andere boeven die met de zieke crimineel in aanraking zijn geweest krijgen maandag een test. Later volgende week moet duidelijk zijn of er meer TBC-gevallen in Torentijd zijn, of dat TBS toch de overhand blijft houden!

Lees ook:Opgepast voor Belgische boef!
Lees ook:Ontsnappingsdreiging: Politie met hand op de wapen bij gevangenis Torentijd Middelburg!
Lees ook:Oeps! Gevangenis Torentijd blijkt geen ****hotel!
Lees ook:Inbreker schrikt van buit?
Lees ook:Arrestatieteam grijpt verkeerde na crematie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>