Taxichauffeur overvallen!


OOST-SOUBURG – In de Hontestraat in Oost-Souburg is donderdag rond 01.45 uur een 56-jarige taxichauffeur uit de gemeente Veere het slachtoffer geworden van een gewapende overval.

De chauffeur had net een ritje achter de rug en zat in zijn auto toen plotseling zijn portier werd opengetrokken door een man. Onder bedreiging van een wapen werd hij gedwongen geld af te geven waarna de overvaller weg rende richting de Dommelstraat. Het slachtoffer belde de politie die gelijk ter plaatse kwam.

Signalement overvaller:

- man van ongeveer 1.60 à 1.70 cm lang

- donkere huidskleur

- brede neus

- ongeveer 30 à 40 jaar

- droeg een donkergroene jas met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen verstrekken over deze overval. Zij kunnen bellen met 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-18176703. Bij de CIE is uw anonimiteit absoluut gewaarborgd. Uw informatie kan wellicht bijdragen tot het oplossen van deze overval.Indien getuigen niet met de politie willen praten dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees ook:Getuigen gezocht openlijke geweldpleging in Terneuzen
Lees ook:Getuigen gezocht van roof in Terneuzens hotel!
Lees ook:Dappere medewerker verjaagt overvaller Oost-Souburgse snackbar!
Lees ook:Gastjes beroven Goese sigarettenwinkel!
Lees ook:Overval supermarkt Vrouwenpolder! UPDATE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>