Partij voor de Dieren walgt van haaien vangen in Oosterschelde!


COLIJNSPLAAT – De Partij voor de Dieren walgt van het huidige haaien vangen in de Oosterschelde! “Schande! Haaien vangen op de Oosterschelde. Geld verdienen aan nieuwe populatie, vreselijk”, meldt een woordvoerder. De Zeeuwse afdeling van de PvdD doelt op een advertentie op Vakantieveilingen.nl waarop het haaienjagen vanuit Colijnsplaat wordt gepromoot!

In de gewraakte tekst staat: “Wil je zelf een haai vangen? Dat kan nu op de Oosterschelde. Je vaart met de Seadancer vanuit Colijnsplaat de Oosterschelde op om daar voor anker te gaan en de hengels uit te gooien. Tijdens deze spannende vis trip krijg je de kans om je eerste haai te vangen!”

“Haaivistrip voor 2 personen bij Sport en Zeebaarsvisserij J. Smits (± 5 uur)
• Inclusief hengels en aas.”

Data

“Geldig tot en met 30 september en van 1 mei 2012 tot en met 30 september 2012 (haaienseizoen in Nederland).
Op basis van beschikbaarheid en in overleg met de aanbieder.

Lees ook:JAWS in Dishoek!
Lees ook:Ontdek Nationaal Park Oosterschelde
Lees ook:JAWS in Zeeland!
Lees ook:Busregelingen Noord-Beveland
Lees ook:Zeekatten doen het weer in de Oosterschelde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>