Waar zijn de ruwe zeebonken gebleven? Vlissingen Maritiem bang voor een buitje!


VLISSINGEN – De echte ruwe zeebonken staan in weer en wind met hun zuidwestertje op het dek van het schip. Ruwe zee, of geen ruwe zee. Maar omdat Vlissingen last heeft van regenbuitjes en plagende windstootjes moet meteen het programma van Vlissingen Maritiem op de schop!

Alle leuke zaken meteen overboord gooien doet de organisatie gelukkig niet. Verschillende onderdelen van het evenement zijn van buiten naar naar binnen verplaatst. De Sail-In van historische schepen die varen vanaf Veere door het Kanaal door Walcheren naar Vlissingen gaat door. Geplande rondvaarten over de Westerschelde zijn vooralsnog afgelast vanwege de buien. De organisatie wacht af hoe het weer zich verder gaat ontwikkelen. Vlissingen Maritiem duurt tot en met zondag.

Lees ook:Ruim 80 schepen Sail de Ruyter door Kanaal Walcheren!
Lees ook:Intocht schepen Sail de Ruyter door kanaal is vandaag!
Lees ook:Historische schepen door kanaal op weg naar Vlissingen Maritiem!
Lees ook:Sail de Ruyter 2013 mede mogelijk door Provincie Zeeland!
Lees ook:Sail de Ruyter gestart: meer schepen dan ooit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>