Goese graven verdwijnen…


GOES- Het college van burgemeester en wethouders van Goes heeft op 5 juli besloten om half 2012 tot ruiming over te gaan van algemene (huur) graven op de algemene begraafplaatsen in Goes en Kloetinge.

De graven die geruimd worden zijn:

Op de begraafplaats in Goes: de grafnummers 3 / D / 1 t/m 3 / D / 233. In deze graven is begraven tussen 17 januari 1968 en 1 april 1977.
Op de begraafplaats in Kloetinge: de grafnummers A 1 t/m A 316. In deze graven is begraven tussen 9 april 1954 en 4 september 1988. De nabestaanden die bij de gemeente bekend zijn, zijn al over de ruiming geïnformeerd. Bent u nabestaande of kent u een nabestaande van deze personen? Dan kunt u dit melden bij het college van burgemeester en wethouders van Goes, Postbus 2118, 4460 MC Goes of telefoon: 0113-249879.

Lees ook:Ruimen graven van start in Axel!
Lees ook:Graven ruimen!
Lees ook:Ruimen graven!
Lees ook:Beleid begraafplaatsen!
Lees ook:Verwijderen grafbedekking

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goese graven verdwijnen…

  1. de theedrinker

    De foto bij dit artikel is van Joodse graven. Die mogen nooit geruimd worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>