Vlissingse Studio KIS doet mee aan televisie make-over!


VLISSINGEN – Met veel plezier heeft het team van Studio KIS, uit de Vlissingse Badhuisstraat, meegewerkt aan het nieuwe make-over programma “Ladies Night” van CTV ( voorheen Maximaal TV). Dit weekeinde en de komende week is de uitzending te zien!

Het uitzendtijdstip is te vinden op www.ctvzeeland.nl. “Komende week mogen we nog een kandidate omtoveren en zal die uitzending wederom een week lang te zien zijn bij deze tv zender”, meldt het team van Studio KIS

Lees ook:EXIT Maximaal TV!
Lees ook:Tijd voor Max in Middelburg onzeker
Lees ook:Studio KIS doet mee aan openingsshow 2e Playing For Culture festival!
Lees ook:Peijs: Termphos in Zembla televisie-uitzending is ramp voor Zeeland!
Lees ook:Middelburg op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>