Enkel sterretjes bij start Film by the Sea!

VLISSINGEN – Stiekem hoopten ze vrijdag voor de start van de dertiende editie van Film by the Sea (FbtS) in Vlissingen op de beroemde filmmaker Woody Allen. Zijn Midnight in Paris is immers de openingsfilm. Helaas pindakaas, Allan heeft Vlissingen niet op de kaart gevonden en is weggebleven…

Zeeland.Blog ging live posten langs de rode loper en er  waren enkele sterretjes zoals Paul Verhoeven, Marjan Berk, Kees van Kooten en de Zeeuwse Sanne de Regt. Ze is tegenwoordig het liefje van de Belgische acteur Christophe Haddad die wij beter kennen als Nick uit Goede Tijden, Slechte Tijden. En tijdelijk terug van weggeweest. Haddad: “Op FbtS laten ze mooie films zien. Ook uit het verleden. En vanavond gaan Sanne en ik er een romantisch avond van maken tijdens Midnight in Paris.”

Lees ook:Film by the Sea start vandaag met Midnight in Paris!
Lees ook:In de watten in Vlissingen dankzij Linda & Film by the Sea!
Lees ook:Sterloos Film by the Sea Vlissingen start
Lees ook:Zomertip (15): Film by the Sea komt dichterbij
Lees ook:Ferri Somogyi : Hoofdrol in Zeeuws meisje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>