Zeilmeisje Laura Dekker met gehavende boot halverwege wereldreis!


DEN OSSE- Zeilmeisje Laura Dekker (15) uit Den Osse moet een zware prijs betalen om de reis om de wereld als jongste solozeilster te voltooien. Ze is weliswaar halverwege, maar haar zeilboot Guppy is gehavend!

De kleine Dekker ligt met Guppy in de haven van het Australische Darwin. Er zitten scheuren in de zeilen van de boot, het stuurwiel is kapot en alsof dat nog niet genoeg is loopt ook het roer nog eens aan. Na de reparaties vaart Dekkertje verder richting Cocos Keeling Island in de Indische Oceaan. Daarna moet ze kiezen of ze via de Golf van Aden vaart of dat ze onderlangs Afrika zeilt. Kiest ze de eerste route, dan gaat het zeilmeisje voor de kortste route, maar loopt ze gevaar dat er piraten op haar af komen!

Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker valt tijdens soloreis rond de wereld!
Lees ook:Boot zeilmeisje Laura Dekker stuurloos!
Lees ook:Zeilmeisje Laura (15) zonder kleerscheuren de Atlantische Oceaan over
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker maakt plezier met een vaatje Heineken bier!
Lees ook:Roerproblemen voor zeilmeisje Laura Dekker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>