Oesterpartij: Even bijbabbelen voor 37.500 euro!


MIDDELBURG – De Middelburgse Abdij was woensdag voor de negende keer het toneel voor de Nationale Oesterpartij. Het netwerkmomentje voor Nederlandse en Belgische politici en zakenmensen. Dat bijbabbelen kost 37.500 euro! (bron PCZ) Dat valt bij menigeen verkeerd!

Dat Middelburgse geld verbrassen is bijvoorbeeld zuur voor die zieke of gehandicapte Zeeuw die door Haagse overheidsbezuinigingen zijn Persoonsgebonden Budget (PGB) dreigt kwijt te raken, of de theaters die straks door korten van de regering misschien alleen nog amateurtoneel op de planken kunnen zetten of al die jonge ouders die door het snijden in vergoeding van de kinderopvang never nooit een duur oestertje kunnen slurpen. Omdat ze noodgedwongen van hun werk thuis moeten blijven om op de kids te passen. Maar…hoe was het dan op die Oesterpartij? Het bleef er nog heel lang gezellig!!!

Ook voorgaande edities was het gezellig tijdens de Nationale Oesterpartij:

Lees ook:Man (24) gearresteerd als ontuchtverdachte Vlissings kinderdagverblijf!
Lees ook:Wijzigingen Wet kinderopvang!
Lees ook:Regeling zwemles!
Lees ook:Kinderopvang: meer invloed ouders!
Lees ook:Verschil peuterspeelzaal en kinderopvang kleiner!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>