Educatieschip Watervlo in Tholen


THOLEN – Het educatieschip Watervlo ligt tot en met zaterdag 24 september in de haven van Tholen. Het schip heeft een waterexpositie aan boord en biedt een uitdagend lesprogramma voor kinderen van de basisschool.

Vroeger vervoerde Watervlo allerhande vracht. Nu is het schip ingericht met één doel: het bieden van een waterbelevenis aan kinderen. De kinderen kunnen zelf op ontdekking gaan in de interactieve waterwereld. De rivier, het riool, de kraan, waterputten in de woestijn en een heuse onderzeeër: alles wat met water te maken heeft, is er te vinden.

Het schip is op zaterdag 24 september gratis te bezoeken van 10.00 uur – 16.00 uur.

Lees ook:Open Monumentendag: Macht & Pracht!
Lees ook:Zeeuwse uitjes-tv!
Lees ook:Nieuwe natuurouders!
Lees ook:Natuurouders gezocht!
Lees ook:Voorleesochtend met gebaren voor peuters en kleuters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>