Getuigen gezocht openlijke geweldpleging in Terneuzen


TERNEUZEN – De politie in Terneuzen is op zoek naar getuigen van openlijke geweldpleging in een horecabedrijf in de Nieuwstraat.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 september jl. hebben ernstige ongeregeldheden plaatsgevonden in café De Markies waarbij enkele personen lichtgewond raakten. Ook is in het café behoorlijk wat materiële schade aangericht. De politie is op zoek naar de daders en vraagt mensen die getuige waren van deze ongeregeldheden zich te melden via 0900-8844.

Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-48492242. Bij de CIE is uw anonimiteit absoluut gewaarborgd. Uw informatie kan wellicht bijdragen tot het oplossen van deze overval.

Indien getuigen niet met de politie willen praten dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees ook:Taxichauffeur overvallen!
Lees ook:Getuigen gezocht van roof in Terneuzens hotel!
Lees ook:Misdaad anoniem klikken?
Lees ook:(Anoniem) de politie tippen!
Lees ook:Pyromaan in Sint Jansteen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>