Te snelle rijder van de weg gehaald…

AARDENBURG – Door de politie is maandag het rijbewijs ingenomen van een 20-jarige automobilist uit de gemeente Sluis. Hij reed met een snelheid van 135 km over de Oostburgseweg in Aardenburg waar echter 60 km is toegestaan.

Een agent zag een auto met hoge snelheid rijden over de parallelweg vanuit Oostburg. Hij besloot deze auto te volgen richting Draaibrug waarbij het voertuig een snelheid behaalde van 170 km per uur. De auto reed vervolgens door Draaibrug en weer terug over de parallelweg met een snelheid van boven de 150 km. De bestuurder werd aan de kant gezet en zijn rijbewijs werd ter plaatse ingenomen. Naar aanleiding van klachten dat op de parallelwegen (60 km wegen) tussen Sluis en Oostburg vaak gevaarlijk en met hoge snelheid wordt gereden, gaat de politie vaker controleren op snelheid.

Lees ook:Belgisch rijbewijs ingenomen
Lees ook:Snelheidsmaniak moet snel rijbewijs inleveren!
Lees ook:Snelheidsmaniak raakt rijbewijs kwijt!
Lees ook:Hardrijder in Kats is rijbewijs kwijt!
Lees ook:Met 200 km/u door de Westerscheldetunnel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>