Vlissinger Michael den Boer wint bij Game Mania!


VLISSINGEN – De zomermaanden zijn meestal rustig in gameland, maar niet bij Game Mania. Tijdens de zomervakantie kreeg iedereen die iets kocht bij Game Mania een code waarmee hij kans maakte op een jaar lang gratis games. Alle Game Mania-vestigingen in Nederland en België (85 in totaal) mochten allemaal 1 persoon gelukkig maken. In Vlissingen kwam de naam van Michael den Boer als winnaar uit de bus.

Hij kwam bij Game Mania dan ook met veel plezier een oorkonde afhalen, die recht geeft om 52 weken op een rij een USED game naar keuze aan zijn collectie toe te voegen. Een mooie prijs aangezien Game Mania USED games hoog in het vaandel draagt. Game Mania beschikt reeds over een zeer ruim assortiment USED games en bovendien wordt het aanbod voortdurend uitgebreid. Foto pr.

Lees ook:Game Mania speelt het spelletje in Vlissingen…
Lees ook:‘s Nachts je bed uit voor Call of Duty: Black Ops II!
Lees ook:Steven Rooks probeert parcours van Senior Games
Lees ook:Gemeente Vlissingen eigenaar Collectie Foto Dert
Lees ook:Week van de Mediawijsheid in Bibliotheek Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>