Poedelpreek Geert Wilders maakt Zeeuwen vrolijk!


MIDDELBURG / DEN HAAG – Geert Wilders (PVV) noemde woensdag tijdens de Algemene beschouwingen Job Cohen (PvdA) de poedel van het kabinet Rutte. In de Tweede Kamer is dat verkeerd gevallen en poedelbezitters zijn donderdag zelfs in Den Haag gaan demonstreren. De uitspraak maakt Zeeuwse hondenbezitters juist vrolijk!

Ïk heb in tijdens niet zo gelachen”, bekent Tanja de Wijster terwijl ze in Middelburg haar poedeltje uitlaat. “Cohen is op zijn nummer gezet en op een leuke manier. Dat moet kunnen”, vindt Joost die zijn Boxer z’n behoefte laat doen. “Waar maken ze zich druk om? Wilders mag dat zeggen en het was nog grappig ook”, aldus Mieke Janssen die haar lieve poedel een knuffel geeft!

Lees ook:Hoe romantisch is jouw poedel of boxer???
Lees ook:Wilders: Cohen slaat politiek slaatje uit Noorse massamoord!
Lees ook:Geert Wilders vrijgesproken!
Lees ook:Theeleut Job Cohen duikt Terneuzense kroeg in!
Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Poedelpreek Geert Wilders maakt Zeeuwen vrolijk!

 1. H.D.B. Go

  Mijn waarde heer parlementariër Job Cohen. Als er gisteren iets duidelijk is geworden tijdens het debat wat op tv te volgen was geweest,dan is het wel dat u, met alle respect voor uw serieuze benadering,Geert Wilders en de PVV op een manier moet aanpakken zoals Mark Rutte dat gedaan heeft. Meteen op dezelfde toon en manier van repliek dienen. En dan weer overgaan tot de orde van de dag.En niet blijven doorzagen.

    /   Reply  / 
 2. mo

  volgens mij heeft gw tweeling broer, dat is rutger bij de powned
  ook zo sukkel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>