Bedrijfsongeval in Sint Laurens!


SINT LAURENS- Bij een bedrijf aan de Van ‘t Hoffweg in Sint Laurens is woensdagmiddag een bedrijfsongeval gebeurd.

Rond 12.30 uur reed een medewerker van het bedrijf, op een fiets, vermoedelijk tussen een machine en een zware bloembak door. Die bloembak werd getransporteerd door de machine. De medewerker kwam met zijn been klem te zitten tussen de machine en de bloembak. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de beknelling inmiddels opgelost. De 55-jarige Middelburgse man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn verwondingen is nog niets bekend.

Lees ook:Auto op zijn kop: bestuurder naar ziekenhuis
Lees ook:Dodelijk verkeersongeval Nieuwdorp! UPDATE
Lees ook:Auto in de sloot Yerseke: Eén gewonde
Lees ook:Bedrijfsongeval in Nieuwdorp!
Lees ook:Gewonden bij ongeval Poortvliet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>