Dagelijks kinderfilm in de herfstvakantie in Cinema Middelburg!


MIDDELBURG – Tijdens de herfstvakantie van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober vertoont Cinema Middelburg dagelijks om 14.00 uur de kinderfilm: Mijn vader is een detective: de wet van 3.

In Mijn vader is een detective: De wet van 3 maken we kennis met de mysterieuze 14-jarige Mara (Tara Hetharia) die in de vrijgevochten kunstenaarskolonie Het Paradijs woont. Sinds de vermissing van haar moeder (Willeke van Ammelrooy) gebeuren er rare dingen. Wat is er met haar gebeurd? Wanneer Mara aan privédetective Max (Cees Geel) vraagt om haar moeder op te sporen maken Max’ zoon Sam (Tjeerd Melchers) en diens vriend Ortwin (Rick Mackenbach) zich grote zorgen. Max heeft niet door dat Mara een heks is en intussen raakt Sterre (Jasmin Pasteuning), het meisje op wie de jongens allebei verliefd zijn, steeds meer onder haar invloed. Ze doen er alles aan om Mara te ontmaskeren. Ze belanden in een spannend oord waar vreemde rituelen worden uitgeoefend en waar dingen zomaar verdwijnen. Het is een raadsel dat moet worden opgelost. Toegang kinderen: 4,- euro. Informatie: Stichting Cinema Middelburg, Schuttershofstraat 1 in Middelburg. Telefoon: 0118-613482. Email: [email protected] of website: www.cinemamiddelburg.nl

Lees ook:Online kaartverkoop Cinema Middelburg!
Lees ook:Herfstvakantie in Cinema Middelburg: Kauwboy!
Lees ook:Oscar-inzending Kauwboy tijdens herfstvakantie in Cinema Middelburg!
Lees ook:Dagelijks kinderfilm in de kerstvakantie: Patatje Oorlog!
Lees ook:Cinema Middelburg opent in De Kloveniersdoelen met The Great Gatsby!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>