Meer krachtenbundeling ziekenhuizen ADRZ en ZorgSaam!


VLISSINGEN / GOES / TERNEUZEN – Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis en ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen zullen voortaan, in het belang van de Zeeuwse cliënt, hun krachten meer gaan bundelen. In de praktijk betekent dit, dat de Cliëntenraden, Stafbesturen en Raden van Bestuur bij hun adviezen respectievelijk besluiten steeds de belangen van de cliënten in het gehele zorggebied van Zeeland zullen betrekken.

In een tijd van toenemende aandacht voor kwaliteit op basis van volumecriteria, een krapper wordende arbeidsmarkt en voortdurende spanning op de beschikbare middelen is het effectief en efficiënt inzetten van kennis en middelen van groot belang. De samenwerking tussen alle betrokkenen is onmisbaar om de zorg in Zeeland zo optimaal mogelijk te kunnen aanbieden. De Cliëntenraden, Stafbesturen en Raden van Bestuur van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis en ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen hebben hiervoor een gezamenlijke verklaring ondertekend.

Lees ook:Samenwerken in belang van Zeeuwse patiënt!
Lees ook:ADRZ en ZorgSaam maken werk van samenwerking!
Lees ook:ADRZ en Emergis gaan samen opleiden
Lees ook:ADRZ onderdeel van Erasmus MC Rotterdam!
Lees ook:Ondernemingsraad let op armoede van ziekenhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>