Liefdesdrama? 2 jonge ex-Zeeuwen dood!


HOEK – In Leiderdorp en Den Haag zijn deze week twee jonge oud-inwoners van Zeeuws-Vlaanderen om het leven gekomen!

Eline Maas (18) uit Hoek is in de nacht van dinsdag op woensdag dood gevonden in haar huis in Leiderdorp. De politie houdt het op een misdrijf. Haar ex-vriendje Alexander Spruit (20) eerder woonachtig in Sluiskil is dinsdag dood gevonden in Den Haag. Mogelijk heeft Spruit zelfmoord gepleegd. Waarschijnlijk heeft hij eerst de jonge vrouw gedood. Het tweetal zat samen in Terneuzen op scholengemeenschap De Rede.

Lees ook:Zeeuwse (20) is gewurgd!
Lees ook:Dode Sluiskil!
Lees ook:Dood Milena Raycheva!
Lees ook:Na Middelburg heeft nu Terneuzen last van coniferen-pyromaan!
Lees ook:Gastje steekt klasgenootje neer in Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>