Tweede Kamerlid Ad Koppejan nog steeds negatief over gedoogsteun PVV!


ZOUTELANDE – Terwijl premier Mark Rutte (VVD) vandaag (vrijdag) vanwege de eerste verjaardag van zijn kabinet in Den Haag misschien rondgaat met de moorkoppen, kwarktaart en het appelgebak, moppert Tweede Kamerlid Ad Koppejan (CDA) uit Zoutelande nog steeds over de gedoogsteun van de PVV.

Met name de optredens van PVV-kopman Geert Wilders zouden hem mateloos irriteren. Half Nederland lag in een deuk vanwege het ‘Doe eens normaal’-voorval in de Kamer, maar Koppejan bijt zijn lip bijna stuk vanwege zulke incidenten. In een email aan zijn aanhangers heeft de Zeeuw één en ander samengevat. Wilders vindt hij respectloos en de PVV neemt -zo stelt Koppejan- geen enkele verantwoordelijkheid voor belangrijke vraagstukken!

Lees ook:Verhagen: Koppejan je moet jouw mond houden!
Lees ook:Klink uit de Tweede Kamer: Wat doet Ad Koppejan?
Lees ook:Ad Koppejan niet loslippig na CDA beraad
Lees ook:CDA dwarsligger Ad Koppejan bijna de laan uitgestuurd!
Lees ook:Ad Koppejan heeft zijn zin: Géén huwelijk VVD, PVV en CDA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>