381 blaastesten rondom uitgaansgebied Goes!


GOES – Politie Zeeland heeft tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 04.00 uur in samenwerking met een onderzoeksbureau dat werkt voor Rijkswaterstaat een alcoholcontrole gehouden rondom het uitgaansgebied in Goes.

Er zijn 381 blaastesten afgenomen waarbij negen maal werd geconstateerd dat de bestuurder teveel alcohol had genuttigd. Eén bestuurder van een vrachtauto bleek te rijden zonder geldig rijbewijs en een bestuurder van een personenauto reed met valse kentekenplaten.

Lees ook:Foute bestuurder raakt auto kwijt!
Lees ook:Dronken achter het stuur? Rijbewijs inleveren!
Lees ook:Drankrijders raken rijbewijs kwijt!
Lees ook:Controle in Renesse!
Lees ook:Haarlemse bestuurder doet alles fout in Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>