Noord-Beveland zet vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje!


KATS- De gemeente Noord-Beveland wil haar vrijwilligers en mantelzorgers die actief zijn in de samenleving een blijk van waardering geven. Om deze reden biedt de gemeente op 19 november aan deze inwoners een heerlijk ontbijt aan in de Zeeuwse Rozentuin in Kats.

Bovendien worden die ochtend ook de prijzen uitgereikt voor de ‘verkiezing mantelzorger en vrijwilliger van het jaar’. Iemand voor deze verkiezing nomineren kan tot 10 november.

Waardering

De gemeente Noord-Beveland beseft goed dat vrijwilligers en mantelzorgers belangrijk zijn voor de Noord-Bevelandse samenleving. Jaarlijks organiseert zij daarom een activiteit om deze groep bijzondere inwoners te bedanken. Om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan deze dag ontvangen
alle inwoners deze week een flyer in de brievenbus.

Het ontbijt

Dit jaar is er gekozen voor een ontbijt in de Zeeuwse Rozentuin in Kats. Wethouder Van der Weele zal alle gasten op 19 november om 9.00 uur welkom heten. Daarna kan er genoten worden van een smaakvol ontbijt. Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor deze ochtend tot 10 november via www.noord-beveland.nl of telefonisch 0113 377 377, aanmelden is verplicht. Verkiezing vrijwilliger en mantelzorger van het jaar. Uiteraard vindt de verkiezing ‘vrijwilliger en mantelzorger van het jaar’ ook weer plaats. Iedereen kan die bijzondere vrijwilliger of mantelzorger opgeven die het verdient om eens extra in het zonnetje te worden gezet. Nomineren kan tot 10 november via www.noord-beveland.nl of telefonisch 0113-377377. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens het ontbijt op 19 november.

Jaar van het vrijwilligerswerk

Door de Europese Unie is 2011 uitgeroepen tot het jaar van het vrijwilligerswerk. Toch maakt dit voor Noord-Beveland geen verschil. Zij laat ieder jaar aan haar vrijwilligers en mantelzorgers blijken hoezeer zij hun bijdrage aan de samenleving waardeert. Meer informatie over het ontbijt en over de verkiezing is te vinden op www.noord-beveland.nl.

Lees ook:Mantelzorgers en vrijwilligers: bedankt!
Lees ook:Vrijwilligers in het zonnetje!
Lees ook:Mantelzorgers ontbijten!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwkomers Noord-Beveland
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>