Broodjes van ‘t Smoske Vlissingen dichtbij de studiebollen!


VLISSINGEN – “De Kenniswerf in Vlissingen gaat een periode vol ontwikkelingen tegemoet. Daar willen wij bij zijn. Kennis moet gevoed worden! ” aldus een woordvoerder van broodjeszaak `t Smoske. De bekende broodjeszaak opent op maandag 31 oktober een vestiging op de Vlissingse Kenniswerf.

“Bovendien hebben we nu al veel klanten uit dit gebied; studenten en docenten van de Hogeschool Zeeland, het ROC maar ook bijvoorbeeld bedrijven… En niet te vergeten de vele passagiers van het fietsvoetveer en de trein. We zien onze vestiging Smoske Kenniswerf als een buitenkans. We zitten straks recht tegenover de HZ.” Op dit moment is `t Smoske druk bezig de nieuwe vestiging Kenniswerf op te zetten en in te richten. Website: www.smoske.nl

Lees ook:Reddingsactie reizigers fietsvoetveer!
Lees ook:Treinverkeer ontregeld door dode op het spoor Rilland
Lees ook:Sponsoring glasvezel Dok41!
Lees ook:Impuls Zeeland verhuist naar Kenniswerf!
Lees ook:Vrouw dood na ongeluk met stoomtrein! – UPDATE!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Broodjes van ‘t Smoske Vlissingen dichtbij de studiebollen!

  1. Het broodjes buffet

    OOOHW Smoske voeg nou een foto`tje toe aan de menukaart zodat we kunnen zien hoe lekker dat er uit ziet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>