Kinderen bakken ze bruin in ‘t Gasthuis!


MIDDELBURG – Maximaal tien jonge kinderen gaan woensdag 26 oktober lekkere dingen bakken met cliënten van ´t Gasthuis in Middelburg. De organisatie van de activiteit is in handen van Stichting Welzijn Middelburg (SWM) die tijdens de herfstvakantie diverse activiteiten houdt.

Op woensdag in de herfstvakantie komen de kinderen van 14.00 – 15.30 uur worstenbroodjes van bladerdeeg maken met cliënten van SVRZ locatie ´t Gasthuis. De kinderen variëren in leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. De doelstelling van de middag is om jong en oud samen te brengen en beide partijen een leuke middag te bezorgen.

´t Gasthuis is een locatie van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Onderstaande opa weet hoe hij worstenbroodjes moet bakken!

Lees ook:Oudhollandse spelletjes en Afasiesoos in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Onda in ‘t Gasthuis!
Lees ook:Multiculturele proeverij in SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:Bruidsmodeshow op SVRZ locatie Middelburg!
Lees ook:De Visiobus!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>