Pyromaan in Sint Jansteen!


SINT JANSTEEN – Het afgelopen jaar vonden in Sint Jansteen (gemeente Hulst) ruim 40 branden plaats. Uit politieonderzoek is gebleken dat zeker 18 branden zijn aangestoken. De branden woedden vooral in bijgebouwtjes, zoals tuinhuisjes en aanbouwen van woningen. De brandstichtingen vinden meestal in de weekenden plaats.

Het lijkt erop dat de branden steeds meer gevaar opleveren. Tot nu toe zijn er gelukkig nog geen slachtoffers gevallen. Zo was er zaterdag 20 augustus brand in de Brouwerijstraat. Door de snelle inzet van de brandweer kon uitbreiding van de brand naar de woning worden voorkomen. Drie kwartier later was de brand onder controle. Heeft u informatie meld u dan op het politiebureau in Hulst of bel naar 0900-8844. Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06-48492242. Bij de CIE is uw anonimiteit gewaarborgd. Indien getuigen niet met de politie willen praten, dan kunnen ze contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees ook:Getuigen gezocht openlijke geweldpleging in Terneuzen
Lees ook:Onderzoek naar autobranden Hulst & Sint Jansteen!
Lees ook:Meer details over overval Sint Jansteen! + FOTO!
Lees ook:Taxichauffeur overvallen!
Lees ook:Pyromaan in Oosterland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>