Pas op voor een bom aan de flitspaal!


MIDDELBURG – “Het wordt steeds gekker in dit land”, mopperde een Middelburgse transportondernemer zondagochtend. Dat deed hij na het lezen van het bericht dat onbekenden een flitspaal hebben opgeblazen in Voorschoten. Er zijn daar twee medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ernstig gewond geraakt toen een explosief aan een flitspaal ontplofte!

Gelukkig heeft er bij ons in Zeeland nog nooit een bom aan de flitspaal gehangen. Al zijn ze hier net zo min populair als in de rest van het land. Dus voor de zekerheid: Pas op voor een bom aan de flitspaal!

Lees ook:Explosief gevonden!
Lees ook:Vliegtuigbommen geruimd!
Lees ook:Milieustraat Hulst was tijdelijk gesloten in verband met vondst explosieve voorwerpen!
Lees ook:Explosieven in havengebied Vlissingen-Oost!
Lees ook:Zeeuw gewond door ‘aanslag’ met vuurwerkbom

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pas op voor een bom aan de flitspaal!

  1. Rene

    Flitsen met een knal heet dat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>