Den Bosch is betere fietsstad dan Goes!


GOES- Niet kandidaat Goes, maar Den Bosch is woensdag door de Fietsersbond uitgeroepen tot Fietsstad 2011! Zelfs de kussende wielrenner heeft de Zeeuwse gemeente niet positief genoeg in de kijker kunnen brengen!

En dat is sneu voor onze hele provincie. Want laten wij eerlijk zijn: Na al die geldverslindende wielerspektakels en de aanpassingen aan fietspaden zou je eigenlijk wel een prijsje verdienen. Maar nee hoor. Blijkbaar is Goes en de rest van Zeeland wellicht ook, niet fietserig genoeg!

Lees ook:HEERLIJK10Daagse!
Lees ook:Drukte op fietspaden!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Vlissingen!
Lees ook:Belastingdienst jaagt op geld uit ‘blikjes’
Lees ook:PVV: Ook Zeeland heeft Marokkanenprobleem!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Den Bosch is betere fietsstad dan Goes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>