Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!


VLISSINGEN – Surveillerende agenten reden in de nacht van zondag op maandag over de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Even later kregen ze te maken met een gastje (16) die met drugs in de auto door nachtelijk Vlissingen scheurde!

Omstreeks 00.10 uur zagen zij een personenauto rijden. Deze auto wilden de agenten controleren. Zij gaven de auto een stopteken. De bestuurder voldeed niet aan het stopteken. Op de Burgemeester van Woelderenlaan is de auto aan de kant van de weg gezet door de agenten. In de auto zat een jongeman. De agenten vroegen de jongeman om zijn rijbewijs. Dit had hij, naar eigen zeggen, niet bij zich. Ook een identiteitsbewijs kon hij niet laten zien. Toen de agenten hem vervolgens naar zijn naam vroegen, gaf hij slechts een voornaam op. Zijn achternaam weigerde hij te zeggen. Hierop hebben de agenten hem aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau gaf de verdachte uiteindelijk wel zijn volledige naam en leeftijd op. Toen bleek dat de auto niet op naam stond van de aangehouden verdachte. Dat kon ook niet, want de aangehouden jongeman was pas 16 jaar oud. Een rijbewijs kon hij dus ook niet hebben. De auto is in beslag genomen. Door de agenten werden bij de jongeman uit Oost-Souburg ook nog soft- en (mogelijk) harddrugs aangetroffen. Na overleg met de officier van justitie is besloten de jongen over te brengen naar een politiecel in Torentijd. Hij is in verzekering gesteld en zit nu nog vast.

Lees ook:Snorfietsrijder negeert stopteken en weigert blaastest!
Lees ook:Politie staakt achtervolging!
Lees ook:Lastige zatlap!
Lees ook:Balletjespistool onderschept!
Lees ook:Gastje (17) verzint beroving Hoek!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!

  1. Miep

    Wat gebruiken jullie lompe woorden in de titels & tekst, ‘t lijkt wel of je in een dagboek van een puber zit te lezen. Gastje, grietje, dopies, persoonsnamen verkleinen door er je achter te zetten. Respectloos. Dan heb ik ‘t nog niet over de foto’s gehad. Moet dat dronken meisje serieus in die toestand, half naakt jullie foto worden ?! SCHAAM JE !! Dit is de 1e en laatste keer dat ik deze site bekijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>