Digitaal boodschappen doen bij gemeente Hulst!


HULST – Via de gemeentelijke website www.gemeentehulst.nl kunnen nu bij de gemeente Hulst ook digitaal boodschappen worden gedaan.

Naast de ruime informatie die de website biedt, kunnen nu via internet producten worden besteld op de website. De website beschikt tevens over een digitale kassa zodat deze producten ook meteen kunnen worden afgerekend.

Op www.gemeentehulst.nl biedt de digitale balie uitgebreide informatie over de producten van de gemeente. In deze balie kan de klant nu ook terecht voor het digitaal zaken doen met de gemeente: snel, makkelijk en efficiënt. Momenteel zijn de volgende digitale producten via de website beschikbaar:

- – GBA uittreksel

- – Uittreksel burgerlijke stand

- – Eigen verklaring rijbewijs

- – Aangifte briefadres (kosteloos)

- – Wijziging naamgebruik (kosteloos)

- – Parkeervergunning (aanvragen of wijzigen)

- – Parkeerschijfvergunning (aanvragen of wijzigen

Hiermee gaat de digitale dienstverlening van de gemeente Hulst daadwerkelijk van start. De ambitie is om het aanbod van producten die digitaal kunnen worden afgenomen, product voor product verder uit te breiden.

Bij het digitaal zaken doen, wordt u gevraagd in te loggen met DigiD. U komt hierna in een beveiligde omgeving waarin de reeds van u bekende gegevens – indien van toepassing – gebruikt worden om de aanschaf van het product mogelijk te maken. Betalen van het product kunt u via Mastercard/Visa of iDeal.

Overigens blijven ook alle producten die via de website digitaal aangeboden worden, ook verkrijgbaar in de Gemeentewinkel aan de Grote Markt 24 te Hulst.

Lees ook:Terneuzen digitaal!
Lees ook:Gemeente Terneuzen biedt nog meer diensten digitaal aan!
Lees ook:Hulst niet digitaal!
Lees ook:Digitaal Terneuzen!
Lees ook:Digitaal en op afspraak: meer service en sneller geholpen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>