Schelpdierconferentie in Goese Zeelandhallen!


GOES – De Stichting Schelpdierconferenties houdt op donderdag 9 en vrijdag 10 februari voor de derde keer een tweedaagse conferentie. Dat gebeurt in de Goese Zeelandhallen. Centraal hierin staan de kweek van schelpdieren, de innovatieve ontwikkelingen op dat gebied en de vermarkting van de producten.

De schelpdierconferentie is gelijktijdig met de Agri & Aquabeurs. Het thema is ‘leven met zout water’. Op verzoek van Provincie Zeeland is ook er ruimschoots aandacht voor de mogelijkheden om binnendijks schelpdieren te kweken. Gedeputeerde Kees van Beveren verzorgt donderdag 9 februari een inleiding tijdens de eerste dag van de conferentie. Gedeputeerde Staten van Zeeland verlenen 10.000 euro subsidie aan de Schelpdierconferentie.

Lees ook:Gedeputeerde Van Beveren treedt af!
Lees ook:Positieve resultaten Zeeuwse Tong!
Lees ook:Doden brandganzen!
Lees ook:Goede bijdragen gezocht voor Zeeuwse Visserij Award!
Lees ook:Geld voor visserij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>