Zeilmeisje Laura Dekker is de wereld rond!


DEN OSSE – Gefeliciteerd zeilmeisje Laura Dekker (16) uit Den Osse! Het is je gelukt! Vandaag, zaterdag, om 20.00 uur, heb je de haven van Sint Maarten bereikt en dat is gelijk de finish van jouw wereldreis! Je bent de jongste solozeilster ooit en dat allemaal binnen een jaar! Daar hebben wij met zijn allen bewondering voor!

En laat de pessimisten maar kletsen hoor! Misschien had je meer aandacht aan je huiswerk moeten besteden, zoals beloofd. Maar in die schoolboekjes stond niet wat je allemaal zou meemaken. Zoals de dreiging van piraten! Nou, ga dan nog maar eens een potje rekenen! Je heb het geweldig gedaan en de Zeeuwen zijn trots op je!

Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker gewond!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker ziet op tegen einde van wereldreis!
Lees ook:Camera’s bespieden zeilmeisje Laura Dekker
Lees ook:Vlissingse burgemeester René Roep AAN HET WERK als vuilnisman!
Lees ook:Zeilmeisje Laura Dekker bijna de wereld rond!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeilmeisje Laura Dekker is de wereld rond!

  1. Erwin

    Men kan zeggen wat men wil, maar toch is het stoer van d’r!

    Congrat!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>