FiNBOX, de financiële inbox binnen internetbankieren gestart!


MIDDELBURG – De Nederlandse Vereniging voor Banken (NVB) introduceert vandaag, woensdag 15 februari, de nieuwe naam voor de verbeterde digitale nota: FiNBOX, dit staat voor financiële inbox.

FiNBOX is een onderdeel binnen internetbankieren. In deze ‘digitale brievenbus’ kunt u financiële post ontvangen van steeds meer organisaties, zoals ook van de gemeente Middelburg. Samen met de bank streeft de gemeente naar meer betaalgemak en overzicht voor u. De post die u via uw FiNBOX ontvangt, kunt u vervolgens bewaren. En betalen, als het om een rekening gaat, zoals de aanslagen van uw gemeente.

Digitale nota van de gemeente ontvangen?

Wilt u voortaan ook de aanslagen van de gemeente digitaal ontvangen? Kijk dan op internetbankieren op FiNBOX en kies de gemeente als organisatie die digitale nota’s naar u mag versturen. U ontvangt dan per 2013 de aanslagen via uw digitale inbox binnen internetbankieren. De aanslagen voor 2012 zijn al voorbereid en ontvangt u nog per post (als u zich eerder nog niet voor digitale nota had aangemeld).

Meer informatie over hoe FiNBOX werkt vindt u op http://www.finbox.nl/. U kunt met vragen terecht bij uw eigen bank.

Lees ook:Aanmelden voor Finbox!
Lees ook:Ook gemeentebelastingen regelen via het internet!
Lees ook:Verzending aanslagen gemeentelijke belastingen
Lees ook:Oplichting via internet en telefoon!
Lees ook:Aanslag gemeentelijke belastingen via MijnOverheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>