Voegwerk St. Jacobsstraat, Wagenaarstraat en deel Walstraat Vlissingen!


VLISSINGEN – De aannemer begint maandag 20 februari met het voegwerk in de natuursteen rijbaan van de Vlissingse Sint Jacobsstraat, Wagenaarstraat en de Walstraat (gedeelte tussen de Kleine Markt en de Nieuwendijk). Men start met het verwijderen van de oude, tijdelijke voeg. Daarna wordt er nieuw voegmiddel aangebracht!

Maandag starten de werkzaamheden in de Sint Jacobsstraat en de Wagenaarstraat. De rest van de week wordt er in de Walstraat gewerkt.

Kruising Walstraat/Nieuwstraat afgesloten

Ook op het kruispunt Walstraat – Nieuwstraat zullen de werkzaamheden plaatsvinden. Het kruispunt zal hiervoor een tijdje afgesloten worden voor al het verkeer. Naar schatting vanaf dinsdag 21 tot en met zondag 26 februari. De Nieuwstraat is bereikbaar via de Sarazijnstraat. Het verkeer kan de Nieuwstraat verlaten via de Provooststraat en het Oranjewoud. Het eenrichtingsverkeer in de Nieuwstraat wordt tijdelijk opgeheven.

Lees ook:Herinrichting Vlissingse Walstraat op koers…
Lees ook:Werkzaamheden Middelburgs kruispunt Koestraat/Vlissingsestraat!
Lees ook:Werken Badhuisweg Sint Jansteen
Lees ook:Werkzaamheden Hulster Leharstraat!
Lees ook:Onderhoudswerkzaamheden A58!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>