Werkzaamheden aan de N289 Kruiningen!


KRUININGEN – Er vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de N289 (Oude Rijksweg/ Rijksweg) tussen de N673 (Zanddijk) in Kruiningen en de Smokkelhoekweg in Biezelinge. Dat gebeurt van 12 maart tot 24 maart tussen 19.00 uur en 06.00 uur!

De hoofdrijbaan wordt gefreesd en van nieuwe asfaltlagen voorzien. Op zaterdagavond/ -nacht en zondagavond/ -nacht wordt er niet gewerkt.

Omleidingen

De hoofdrijbaan wordt tussen de rotonde Nishoek en de rotonde bij de Caisson voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A58 en via lokale omleidingsroutes. De omleiding wordt met gele borden aangegeven.

Lees ook:Bermverharding Yerseke!
Lees ook:Werkzaamheden provinciale wegen!
Lees ook:Asfaltwerken!
Lees ook:Asfalteringswerkzaamheden in Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>