Infoavond bestemmingsplan hoek Zoutestraat Hulst!


HULST – Er is op donderdag 22 maart een informatieavond over het bestemmingsplan voor de hoek Zoutestraat / IJzerenhandstraat in Hulst. Op deze hoek wil de Woonstichting Hulst een woonzorggebouw realiseren!

Eerdere besluitvorming hierover is in 2011 door de Raad van State vernietigd. Daarom is er een nieuw bestemmingsplan nodig. Het ontwerp van dit bestemmingsplan kan op deze avond worden bekeken. Belangstellenden kunnen vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur – op een gewenst tijdstip – binnenlopen in het stadhuis, aan de Grote Markt 21 in Hulst. Daar kan het plan worden ingezien en kunnen vragen worden gesteld. Ook is het mogelijk op deze avond zienswijzen kenbaar te maken. Het woonzorggebouw dat de Woonstichting Hulst voor ogen heeft, omvat maximaal 21 appartementen met bijbehorende voorzieningen, waaronder een kantoorruimte. Doel van het ontwerp bestemmingsplan is het juridisch-planologisch regelen van de realisatie van het woonzorggebouw. Het ontwerp bestemmingsplan (bestaande uit een plankaart, planregels en plantoelichting) ligt vanaf 8 maart tot en met 18 april 2012 voor iedereen ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Gedurende de periode tot en met 18 april 2012 kan iedereen over het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Daarvoor wordt men verzocht op voorhand een afspraak te maken bij de heer K. Schelfhout van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoon: 0114-389253.

Lees ook:Infoavond bestemmingsplan Life Style Village!
Lees ook:Brede school Sint Jansteen!
Lees ook:Bestemmingsplan kernen gemeente Hulst
Lees ook:Nieuw bestemmingsplan voor bedrijventerrein Hulst
Lees ook:Nieuwe natuurontwikkeling Ellestraat te Heikant!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>