Campagne voor jongeren over gevolgen discriminatie!


VLISSINGEN – Het Anti Discriminatie Bureau Zeeland start in april een campagne om jongeren bewust te maken van de gevolgen van discriminatie!

Maar liefst twee jaar lang gaat theatergroep Mind Mix naar de Zeeuwse scholen met de voorstelling ‘Open your Mind’ om discriminatie en vooroordelen bespreekbaar te maken. De voorstelling is nadrukkelijk gemaakt op basis van Zeeuwse voorbeelden. De kracht van de voorstelling ligt volgens de makers in de herkenbaarheid en in de nabespreking. Het doel is jongeren bewust te maken van hun houding tegenover mensen die in hun ogen “anders” zijn en hen te prikkelen een beter onderbouwde mening te vormen.

Lees ook:Anti Discriminatie Bureau Zeeland…..
Lees ook:Politie en antidiscriminatievoorzieningen publiceren gezamenlijk discriminatiecijfers!
Lees ook:Discriminatie!
Lees ook:Circus Renz Berlin waarschuwt voor actievoerders
Lees ook:Discriminatie arbeidsmarkt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>