Zeeuwse PVV’er Peter van Dijk: Ik sta achter Geert Wilders!


MIDDELBURG – De fractieleiders van de Partij voor de Vrijheid in elf provincies staan volledig achter de Kamerfractie van de PVV en Geert Wilders. Peter van Dijk, fractieleider van de PVV in Zeeland, nam mede het initiatief tot de verklaring. “Wij zijn volbloed PVV’ers en blijven trouw aan de partij. Ik heb mijn collega’s gesproken en die zijn eendrachtig in hun steun aan Geert Wilders.”

De PVV-leden in Provinciale Staten, gemeenteraden, Eerste en Tweede Kamer en Europees Parlement kwamen recentelijk nog bij elkaar in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. Van Dijk: “Daar bleek weer eens hoe eendrachtig de sfeer is. We waren er met meer dan honderd mensen en daar zag je hoe springlevend de PVV is.”

Lees ook:Geert Wilders verovert ook Zeeland
Lees ook:Peter van Dijk is Zeeuwse PVV kopman: Geen moskeen in het landschap!
Lees ook:Geert Wilders gaat kat op het spek binden!
Lees ook:De PVV zoekt… (m/v)
Lees ook:PVV laat Zeeland links liggen tijdens verkiezingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>