Freek’s kijkdoos bij Man bijt hond!


VLISSINGEN – Veel bezoekers van Ter Reede kennen al de kijkdozen van Freek Peeters. Jaarlijks zijn deze kijkdozen in december te bewonderen en diverse media hebben al over de kijkdozen bericht. Maar één van zijn mooiste kijkdozen is nu ook in Hilversum te bewonderen in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Freek heeft namelijk meegedaan aan een kijkdozenverkiezing van de NCRV en de kijkdoos van Freek behoort bij de 4 beste inzendingen. De mooiste inzendingen zijn vanaf 28 maart tot 18 april in Hilversum te bewonderen. Ook het programma Man bijt hond besteedt aandacht aan de kijkdozenverkiezing. In de uitzending van maandag 26 maart is de kijkdozenverkiezing op tv te zien. Man bijt hond heeft eveneens opnamen gemaakt bij Freek Peeters thuis. Deze opnamen zijn te zien in de Man bijt hond-uitzending van dinsdag 27 maart.

Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Gezochte bazin hond meldt zich
Lees ook:Zeeuwse graancirkel in ‘Try before you die’
Lees ook:Transportondernemer Ronald Wielemaker vanavond in Tros Radar op de tv
Lees ook:Bij WVO Zorg: Wat maakt Egypte zo interessant?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>