Start wandelproject “Elke stap telt” bij Club VIEF Vlissingen!


VLISSINGEN – In samenwerking met de gemeente Vlissingen start fitnesscentrum Club VIEF op donderdag 5 april met het wandelproject Elke stap telt. Met dit unieke wandelproject kunnen 55-plussers binnen 10 weken hun conditie verbeteren. Een wandelproject waarbij je alleen én met anderen gaat wandelen.

Het wandelproject start op 5 april a.s. om 9.30 uur. Op deze dag doen alle deelnemers ’s ochtends een wandeltest in Vlissingen in het gebouw van Ter Reede. Dit om te kijken wat het wandelniveau van elke deelnemer is en welk loopschema het beste bij hem/haar past. Na de start op 5 april gaan de deelnemers vervolgens 10 weken lang ‘stappen’. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Met behulp van een stappenteller en een loopschema gaan de deelnemers alleen en eenmaal in de week met anderen wandelen. Eenmaal in de week komen de deelnemers bij Club VIEF in Vlissingen bij elkaar om hun nieuwe loopschema op te halen en terug te blikken op de afgelopen en komende week. Tevens krijgen de wandelaars dan informatie over gezond leven.

Wie zich op wil geven voor Elke stap telt, kan zich aanmelden via [email protected] Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met fitnesscentrum Club VIEF, telefoon 0118-448 463. De inschrijvingskosten zijn eenmalig € 10,-.

Lees ook:Start wandelproject “Elke stap telt”!
Lees ook:Nieuwe editie wandelproject ‘Elke stap telt’ !
Lees ook:Nieuw leefstijlseizoen Club VIEF van start!
Lees ook:Gezond leven programma bij Club VIEF Vlissingen!
Lees ook:Maak kennis met fitness- en leefstijlclub Club VIEF!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>