Doorstart Ondernemersmanager gemeente Veere!


DOMBURG – In de periode 2009-2012 heeft Dick van de Velde op een succesvolle wijze de functie van ondernemersmanager in Veere vervult. Het succes blijkt uit het evaluatierapport van het college dat zal worden voorgelegd aan de gemeenteraad met het voorstel om met een nieuw project voor 3 jaar door te gaan.

De nieuwe uitdaging voor de Ondernemersmanager is het uitrollen van de Zeelandpas in de gemeente Veere en het doorontwikkelen van het Wellness concept voor Domburg in samenwerking met het VVV. Daarnaast wil Veere ook de samenwerking tussen de gemeente en ondernemers op allerlei innovatieve manieren verder versterken ten behoeve van de lokale economie. Ook moeten (juridische) procedures worden voorkomen en de administratieve lasten en ingewikkelde vergunningaanvragen voor ondernemers verminderen. De verdere promotie van Veere en het ondersteunen van de digitalisering van de detailhandel behoren ook tot het taakgebied van de ondernemersmanager van Veere.

De ondernemersmanager Veere kost €45.000 per jaar. In de begroting van Veere is een bedrag van €20.000 structureel opgenomen. Er moet dus nog een bedrag van €25.000 van andere private partijen worden gevonden.

Lees ook:Nieuw inkoopbeleid Goes goed voor regionale ondernemers!
Lees ook:Prijs voor meest betrokken ondernemer in gemeente Veere!
Lees ook:Groene Innovatieprijs gemeente Veere
Lees ook:Inloopspreekuur gemeente Veere nu 5 dagen per week
Lees ook:Klantonderzoeken en Waarstaatjegemeente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>