DOW sluit fabriek Terneuzen!


TERNEUZEN – Dow Chemical in Terneuzen sluit voorlopig een fabriek voor de productie van het isolatiemateriaal styrofoam. Dat komt door tegenvallende resultaten in de bouw waar het isolatiemateriaal wordt gebruikt. Hierdoor raken 29 personeelsleden hun werkplek kwijt.

Maar de directie beweert dat er geen gedwongen ontslagen zullen vallen. Zo krijgen 14 medewerkers elders binnen het concern werk en ook de rest -ingeleend personeel- zou op vervolgwerk kunnen rekenen. Door een wereldwijde afslanking van Dow verdwijnen er uiteindelijk ook nog eens een tiental arbeidsplaatsen in Terneuzen. Ook die krachten mogen rekenen op herplaatsing, stelt de directie.

Lees ook:Skihal Snowbase Terneuzen dicht: personeel ontslagen!
Lees ook:DOW sluit fabriek Delfzijl: Terneuzen blijft wel open!
Lees ook:“Stationsrestauratie Goes verdwijnt in November”
Lees ook:Personeel V&D levert geen salaris in!
Lees ook:Philips schrapt 63 van de 150 banen in Terneuzense vestiging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>