Overlast motoren en minibikes in Vlissingen!


VLISSINGEN – Bij de politie komen de laatste weken regelmatig meldingen binnen van overlast van crossmotoren en minibikes in Vlissingen. Er wordt op hoge snelheid door de woonwijken o.a. in Bossenburg en omgeving gescheurd waardoor de veiligheid van burgers in gevaar komt.

Ook dinsdagavond kreeg de politie zo’n melding van overlast in de omgeving van de Jacoba van Beierenweg. Agenten die daar op dat moment surveilleerden in verband met zo’n eerdere overlastmelding, zagen bij het Sterkenburgplein twee motoren zonder verlichting aan komen rijden. De bestuurders, twee 16-jarige jongens uit de gemeente Vlissingen, reden beiden op een crossmotor zonder verlichting, zonder kentekenplaat en onverzekerd, ook hadden zij geen rijbewijs. Ze werden staande gehouden. Eén van hen kon zich niet legitimeren en gedroeg zich recalcitrant, waarop hij werd aangehouden. De twee motoren zijn in beslag genomen. Door de Vlissingse politie zullen in de toekomst meer gerichte acties worden gehouden, aangezien er steeds meer meldingen komen.

Lees ook:Fietsverlichtingscontroles in Middelburg!
Lees ook:Controles scooterrijders na klachten
Lees ook:Controle op motorcrossen havengebied
Lees ook:Zuipschuiten van Vlissingse boulevard gehaald!
Lees ook:Storingen openbare verlichting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>